Wie zijn wij

Nood aan natuur...

Natuur is voor mij altijd een behoefte geweest. Mijn partner en ik begeleiden al jaren mensen voor natuur reizen en uitstappen in België, Frankrijk en Noorwegen. We leren deelnemers ook kanoën, een manier om te reizen en rust en verbinding met de natuur te vinden.

Avec Wildspoon, j’ai voulu partager une autre manière de vivre dans et avec la nature. L’artisanat et le travail des mains procurent un bien-être inégalable : concentration, toucher, lâcher prise, apprentissage, nouveauté, partage, résultat, fierté et estime de soi, souvenirs,… L’utilisation d’éléments naturels et d’outils essentiellement manueis de (her)verbinding met de natuur compleet. 

Voor dit initiatief heb ik mij omringd met ambachtslieden en gidsen die ik zelf heb ontmoet/getest en geliefd in hun aanpak en die indruk op mij hebben gemaakt met hun kunst en de rijkdom van hun delen.

Peter, Pieter, Myriam, Nathalie et Hélène vous encadreront avec passion, plaisir et savoir-faire lors des ateliers et balades.

Tot weldra? 

Armelle

Armelle Van Hauwaert, initiatiefnemer voor Wildspoon.be
Myriam, keramiek
Nathalie, decoratief mandenvlechten
Peter, hout bewerken
Hélène, herboriste en natuurgids
Pieter, houtbewerking

De locatie

De hout-, kruidenthee- en mandenworkshops worden gehouden in onze werkplaats of op ons buitenterrein. De keramiek workshops worden in het keramiek atelier gegeven.

Onze ateliers bevinden zich in Les Basses een gehucht gelegen op de hoogten tussen de Condroz en de Fammenne tussen Ciney, Rochefort en Marche-en-Famenne.

Photo des Basses
Exemple de oyas réalisés lors du stage
Atelier bois, hout workshop
Illustration de notre coin atelier plein champs