Maak er een weekendje in de Condroz-Famenne van.

Misschien wilt u uw verblijf in Condroz-Famenne verlengen. We bevinden ons op de hoogte, in het gehucht Les Basses in Haversin met een prachtig uitzicht op de Famenne. U vindt ons dus op gelijke afstand tussen Rochefort, Marche-en-Famenne en Ciney. Een prachtige streek op de grens van de Condroz en de Famenne. 

Bij je deelname aan één van onze creatieve workshops rond natuur en ambacht, krijg je dus misschien zin om er een weekendje van te maken

Hieronder vind je de links naar de lokale toerisme diensten.

U vindt er vele accommodaties van alle categorieën (B&B's, gites, bijzondere accommodaties en hotels). Er is geen gebrek aan toffe activiteiten en lekkere adressen in de regio. Voor wandelingen of fietstochten raden wij u de Sentiers d'Art ( Kunsten route) aan, de moeite waard. 

Bekijk ook onze kano activiteiten die doorgaan op het meertje van Serinchamps, hier kortbij.

Voorbeelden van gîtes en B&B in de streek

La grange d’Ychippe

Een "zerowaste" plattelandsgîte voor 12 personen
personen! Vakantie, verblijf of groen aan de poort van de Ardennen!

Op 8,6 km of 12 minuten van Wildspoon.be

Bed & breakfast « Sur le tige » in Hamois.

Deze moderne bed and breakfast in Hamois bij Ciney is ingericht in een industriële stijl. Gastenkamer voor 2 personen met toegang tot sauna en jacuzzi inbegrepen.

Op 19,2 km of 17 min. van Wildspoon.be

La maison rose in Hamois

Landelijke gîte met terras, tuin en boomgaard voor 6 tot 8 personen. Gelegen in het kleine bucolische dorp Scy, neemt dit vakwerkgebouw u mee terug in de tijd. 

Op 10,9 km of 12 min. van Wildspoon.be