Workshop lepels snijden

75,00

Samen met Peter en/of Pieter, die gepassioneerd zijn door houtsnijden en houtbewerking in het algemeen, leer je hoe je verschillende handgereedschappen kunt gebruiken, hoe je ze kunt slijpen en hoe je een lepel kunt snijden/creëren uit een stuk hout dat je waarschijnlijk uit het nabijgelegen lepel bos zal oogsten of uit een stuk hout dat al droog is. Ze zullen u ook de esthetische en technische bijzonderheden van de verschillende gebruikte houtsoorten laten zien.

NIEUW: mogelijkheid om je techniek te verfijnen of projecten af te werken onder begeleiding op deze advanced lepel workshop op 12 november. Te combineren met een eerste dag op 11 november of wanneer je eerder al een workshop gevolgd hebt.

Taal van de workshop: Onze ambachtslui zijn Nederlandstalig maar kunnen zich goed redden in het Frans en zullen volgens de inschrijvingen in beide talen begeleiden.

Ontdek hier ook de lepels gemaakt door Peter en Pieter

Geniet van 10% korting op onze hout workshops bij inschrijving met 4 personen of meer ineens. Gebruik promo code: Y9D7YNUX

UGS : Niet beschikbaar Categorieën: ,
  • Adres: Les Basses, 5590 Haversin
  • Aantal deelnemers min 4, max 8
  • Lijst van accommodaties van verschillende categorieën in de regio als je je verblijf wil verlengen
  • Uren: 9:30-16:30
  • Geen voorkennis vereist. Als je een zakmes hebt, neem het dan mee.
  • Breng uw picknick en waterfles mee, wij zorgen voor warme dranken.
  • Zorg voor warme kleding die bestand is tegen een beetje houtstof :-). De workshop vindt plaats buiten in onze workshophoek, onder een tarp of in onze workshop, afhankelijk van het aantal deelnemers en het weer.
  • Inclusief: Een dagworkshop met één of twee instructeurs, afhankelijk van het aantal deelnemers, het hout en het gebruik van het benodigde gereedschap. Je neemt je creaties aan het eind van de dag mee.
  • Taal van de workshop: Onze ambachtslui zijn Nederlandstalig maar kunnen zich goed redden in het Frans en zullen volgens de inschrijvingen in beide talen begeleiden.
Mogelijke data voor workshop

26/05/2024, 05/10/2024

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…